Hoe het begon …

In 1974 zag onze opa dat er een snackwagen te koop stond bij de pont van Buitenhuizen.

 

Gertjan en Marjan Visser (onze ouders) hebben de snackwagen direct gekocht (Snackkar Visser was een feit) en zagen een kans om iets moois op te bouwen bij de pont van Buitenhuizen, eerst met een kleine snackwagen en een aantal jaren later werd deze vervangen door een grotere mobiele wagen.

 

Het succes, mede door de welbekende eigengemaakte gehaktbal en de welbekende Visser-burger, was een feit en er was behoefte aan meer ruimte. Onze ouders plaatsten een vast gebouw (de naam werd veranderd in Snackbar Visser). Dennis Visser kwam het team versterken en de nieuwe behuizing opende haar deuren in april 1990. Al snel kwam de tweede zoon erbij, Sebastiaan Visser.

 

In 2002 werd het eerste kleine zitgedeelte aangebouwd en de naam werd aangepast in Cafetaria Visser.  Ook dochter Danielle Visser kwam het familieteam versterken in 2005.

 

In 2008 hebben we het complete grotere zitgedeelte aangebouwd, alles werd direct aangepakt en voorzien van een complete restyle. Er was nu een ruimte ontstaan met

50 zitplaatsen binnen, gezellig ingericht in huiselijke sfeer, met een houtkachel en een warm interieur. Ons terras beschikt over 85 zitplaatsen.

 

In 2015 is het zitgedeelte voorzien van nieuw behang, mooie houten luiken en nieuwe accessoires. Op het terras: nieuwe stoelen, parasols en mooie beukenhagen die het geheel omheinen.

 

Cafetaria Visser waarin de 4e generatie inmiddels is toegetreden blijft zich continue vernieuwen en is helemaal klaar voor de toekomst!

Visser Spaarnwoude

Pontplein 1

Spaarndam (Spaarnwoude)

023-5384649

info@visserspaarnwoude.nl